SUNA

Ingrijire varstnici

Servicii Camin batrani Casa Aurora Constanta

Serviciile de la Camin batrani Casa Aurora Constanta sunt profesioniste, devotate și profesionale!

CONTACT

Centru de zi cu servicii complete pentru îngrijire bătrâni

Mizează pe integralitatea serviciilor noastre, pe încrederea în faptul că asigurăm clienților noștri toată îngrijirea de care au nevoie.

Cazare și atenție permanentă 

Suntem o echipă dedicată sută la sută cauzei noastre – aceea de a-i caza pe seniori în cele mai bune și mai adecvate condiții, fără nicio urmă de nesiguranță sau de pericol. De aceea, veghem asupra lor în permanență. 

Asigurarea și servirea mesei

Se realizează în cele mai bune condiții, respectând cu strictețe igiena, dar și dieta alimentară și alegerile culinare ale fiecărui senior în parte. Pentru cei imobilizați, servirea se poate face la pat. 

Centru de îngrijire bolnavi Alzheimer

Dacă părintele sau bunicul tău suferă de această maladie necruțătoare și a fost deja respins sau s-a integrat cu greu în alte centre, Casa Aurora îl primește cu brațele deschise. Aici, dispunem de toate facilitățile medicale și nu numai pentru a caza persoane cu această afecțiune.

Servicii Camin batrani Casa Aurora Constanta

Cazare pentru seniori

Respectă toate normele europene, asigurând un ambient sigur și plăcut pentru vârstnicii noștri. 

Regim alimentar

Hrana este pregătită la cele mai înalte standarde, fiind delicioasă și potrivită recomandărilor medicale primite de fiecare senior în parte. 

camin batrani constanta

Ajutor medical

Se acoperă 24/24 ore. Oferim servicii medicale de bună calitate de fiecare dată când situația o cere. 

Sistem de avertizare

Personalul nostru poate fi avertizat în orice moment că un senior are nevoie de asistența sa. Suntem dotați cu un sistem de avertizare foarte bine pus la punct.

Sală de kinetoterapie și gimnastică medicală

Pentru vârstnicii noștri activi, facem timpul să treacă mai repede, în cel mai relaxant mod! Exercițiile de kinetoterapie și gimnastică sunt acum la îndemâna lor, împreună cu un angajat calificat care îi va îndruma.

camin batrani constanta

Consiliere psihologică

Vrem ca toți cei care ne trec pragul să aibă un moral bun. Pentru asta, facem tot ce ne stă în putință, apelând simultan și la ajutor specializat.

camin batrani constanta

Echipă devotată

Echipa de la Caminul de batrani  Casa Aurora vine la lucru cu drag, știind că poate face în fiecare zi minuni pentru seniorii cazați la noi. Adevărați „îngeri păzitori”, angajații noștri sunt dedicați și grijulii, asigurând 24/24 ore asistență oaspeților din cămin. 

Activități angrenante

Avem grijă ca bunicii să nu se plictisească și să nu se întristeze în nicio zi. Facem asta oferindu-le o gamă largă de activități recreative care să-i țină ocupați și bucuroși.

Alte ​servicii Camin batrani 
Casa Aurora Constanta

Realizăm cât de important este să dezvoltăm în interiorul caminului nostru de batrani o întreagă rețea de servicii interconectate care să asigure tot strictul necesar seniorilor noștri. Între serviciile diverse pe care le acordăm, menite să facă viața mai ușoară celor în etate, sunt: asigurarea menajului zilnic, a spălătoriilor și a călcătoriilor, furnizarea de medicamente, precum și furnizarea serviciilor de pază și protecție permanentă. 

La Casa Aurora, fericirea ta e pariul nostru. 
Trăiește înconjurat de armonie!

CONTACT

A

Despre animalele de companie

Știm cât de greu este atunci când ai un animăluț pe care l-ai crescut și l-ai îngrijit timp de mulți ani, iar acum, nu doar că nu mai poți avea grijă de el, dar nu te mai poți ajuta nici pe tine. De aceea,Caminul de batrani Casa Aurora te acceptă în centrul care-ți va schimba viața împreună cu micul suflețel de care nu te poți despărți. 

B

Despre alimentatia potrivita

Poate acasă ai mai făcut excese sau nu ai avut timpul și energia necesare pentru a-ți procura o alimentație sănătoasă. Ei bine, cu noi poți fi sigur că dieta ta va da, în sfârșit, roade! Dacă dorești să mănânci echilibrat și sănătos, la Casa Aurora îți îndeplinim dorința!

C

Despre personalul calificat

Când ne selectăm angajații, suntem extrem de atenți la calitățile lor. De aceea, avem în echipă membri care nu văd activitatea lor zilnică asemeni unei corvoade, ci le place cu adevărat să ajute vârstnicii și să le asigure un trai decent și liniștit. Echipa de la Caminul de batrani Casa Aurora este profesionistă, devotată și perfecționistă!

azil de batrani

CONTACT

Mulțumesc! Mesajul tau a fost trimis.
Nu se poate trimite mesajul dvs. Remediați erorile, apoi încercați din nou.

Multumim website-urilor precum Minding Our Elders pentru inspiratie.